Mircea Lucescu, înainte de partida cu Lituania: Mă aștept la un meci foarte dificil, este o echipă cu niște calități deosebite, fizice, un popor de sportivi

Mircea Lucescu suflă și-n iaurt înaintea partidei cu Lituania de marți seara. „O echipă dificilă pe teren propriu, care joacă una din ultimele șanse de a rămâne în Grupa C din Liga Națiunilor”, avertizează Il Luce.

România defilează în Liga Națiunilor, unde are trei victorii din trei meciuri, dar Mircea Lucescu este precaut înainte de partida cu Lituania de la Kaunas.

Mircea Lucescu, selecționerul Naționalei de fotbal a României: Mă aștept la un meci foarte dificil, este o echipă cu niște calități deosebite, fizice, un popor de sportivi. Jucători înalți, puernici, rapizi, bine pregătiți. Sunt o echipă de înalt nivel, sunt jucători care se sacrifică, care nu cedează în duelurile individuale.

Selecționerul știe ce trebuie să facă tricolorii în Lituania pentru a obține a patra victorie consecutivă în grupă.

Mircea Lucescu, selecționerul Naționalei de fotbal a României: Pentru fiecare meci trebuie să dai maximum. Noi, dacă ne închipuim doar că am putea câștiga, este prea puțin. Trebuie să demonstrăm acolo, în teren, că putem face lucrul ăsta. Pentru că până la urmă jocul greșeala așteaptă. E de ajuns o greșeală minoră și poate să compromită tot jocul. Indiferent de ce gândim și ceea ce vrem noi să fie.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa partida cu Lituania, din cadrul Grupei C2 a Ligii Naţiunilor, marţi, la Kaunas (21:45), pe stadionul Dariaus ir Gireno.

Naţionala României a obţinut până acum trei victorii în Grupa a 2-a din Liga C a Ligii Naţiunilor, cu Kosovo în deplasare (3-0), cu Lituania la Bucureşti (3-1) şi 3-0, cu Cipru, la Larnaca.

Selecţionata pregătită de Mircea Lucescu este lider în grupă, cu 9 puncte, urmată de Kosovo, 6 puncte, Cipru, 3 puncte, Lituania, 0 puncte.

Liga Naţiunilor 2024/25 va avea efect direct şi asupra preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2026. Cele mai bune patru câştigătoare de grupe din Liga Naţiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru CM 2026, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice. Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte patru echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele patru naţionale europene participante la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, Mexic şi Canada.

The post Mircea Lucescu, înainte de partida cu Lituania: Mă aștept la un meci foarte dificil, este o echipă cu niște calități deosebite, fizice, un popor de sportivi appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *