Bărbat filmat cum zgârie autoturisme parcate, pe o stradă din Dej. A vandalizat 11 mașini într-o noapte

Mai mulți proprietari de autoturisme din Dej au suferit pagube în urma unui act de vandalism petrecut acum două zile. Până în acest moment, polițiștii au cunoștință de 11 mașini zgâriate, dar e posibil ca numărul să fie mai mare. Incidentul a avut loc în zona Pieței Ștefan cel Mare și pe strada Gutinului.

La data de 14 octombrie, polițiștii din cadrul municipiului Dej s-au sesizat din oficiu sub aspectul infracțiunii de distrugere. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că, la data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 01.40, o persoană necunoscută ar fi distrus prin zgâriere, două autotursime parcate pe strada Gutinului, respectiv strada Islaz, din municipiul Dej.

În urma cercetărilor efectuate, au mai fost identificate 9 autotursime, parcate pe strada Gutinului și in proximitate, care prezentau urme de distrugere prin zgâriere. În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care au avut loc incidentele și pentru identificarea persoanelor implicate”, a transmis IPJ Cluj.

The post Bărbat filmat cum zgârie autoturisme parcate, pe o stradă din Dej. A vandalizat 11 mașini într-o noapte appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *