Dacia Bigster, printre vedetele Salonului Auto de la Paris

Dacia Bigster, printre vedetele Salonului Auto de la Paris

Mondial Auto de la Paris reuneşte în acest an peste 50 de producători care își promovează noutățile pe o suprafaţă de peste 85 de mii de metri pătrați.

În centrul atenției sunt mașinile electrice fabricate în China, vehiculele cu volan dreptunghiular care ne trimit în universul jocurilor video, accesoriile și finisajele.

Foarte mulți vizitatori au venit chiar din prima zi pentru a admira ultimele modele, într-un moment în care piața auto din Europa este în căutare de soluții pentru a frâna avântul mașinilor fabricate în China.

Citroen propune mașina făcută să dureze 100 de ani, Peugeot atrage atenția, printre altele cu modelul E-3008. Mult admirate sunt mașinile cu volan inspirat din jocurile video, bord cu tehnologii de ultimă generație, inteligență artificială și dotări care nu-ți trec prin minte.

Dacia este prezentă cu ultima noutate, Dacia Bigster, dar și cu alte modele electrice propuse eventualilor cumpărători.

Modelele din China sunt de departe cele care atrag cel mai mult. Raportul dotări, preț, autonomie, modele de mici dimensiuni sau din categoria SUV satisfac pe deplin exigențele.

În premieră la Mondial Auto, organizatorii s-au gândit la prevenție și securitate rutieră. Au expus o mașină lovită de un tren precum și mașini de întreținere accidentate pe autostrăzi, coliziuni produse din neatenția șoferilor. Interesul vizitatorilor dovedește că ideea a fost una bună, judecând după întrebări, conform TVRInfo.

Vizita se încheie cu invitația de a desena mașina la care visați, iar rezultatele surprind prin creativitate.

Peste 500 de mii de vizitatori și mai bine de 400 de modele expuse pe 85.000 de metri pătrați, sunt câteva dintre recordurile de la Mondial Auto de la Paris, într-un moment în care industria auto din Europa este în criză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *