Nicuşor Dan se vede la Primărie şi peste 5 ani, dar nu respinge ideea unei candidaturi pentru Cotroceni

Fără sprijin politic, administrarea Capitalei e aproape imposibilă, chiar și cu un rezultat favorabil la referendum. Motiv pentru care, primarul Nicușor Dan a început discuțiile cu liderii partidelor cu cea mai mare pondere în Consiliul General pentru a se asigura de o majoritate în noul mandat, pe care îl va începe peste 2 săptămâni. Întrebat miercuri seară, la Prim Plan, pe TVR Info, dacă s-ar vedea candidat și la prima funcție în stat, Nicușor Dan nu a negat un astfel de scenariu.    

Ștefan Onică, moderator Prim Plan: Unde vă vedeți peste 5 ani?

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei: În principiu, încă un mandat la Primăria Capitalei, exercitând mandatul pe care o să-l câștig peste 4 ani. În principiu, pentru că Bucureștiul are multe probleme nerezolvate.

Marinela Mititelu, moderator Prim Plan: Veți urma mandatul Băsescu, pentru că Primăria Capitalei e o trambulină pentru prezidențiale. Vă bate gândul?

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei: Bineînțeles că, fiind aici, în poziția asta, reflectez la fel de fel variante, dar lucrurile sunt foarte departe. Trei ani de-acum încolo, administrația locală.

The post Nicuşor Dan se vede la Primărie şi peste 5 ani, dar nu respinge ideea unei candidaturi pentru Cotroceni appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *