Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei: Moartea liderului Hamas nu va opri “Axa Rezistenței”

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a declarat sâmbătă că moartea liderului Hamas, Yahya Sinwar, nu va opri „Axa Rezistenței” și că Hamas va continua să trăiască.

Pierderea sa este fără îndoială dureroasă pentru Axa Rezistenței, dar acest front nu a încetat să avanseze odată cu martiriul unor figuri proeminente”, a subliniat Khamenei, într-o declarație publică.

Hamas este în viață și va rămâne în viață”, a adăugat el.

Cum a găsit și ucis Israel pe Yahya Sinwar. Prin moartea liderului Hamas, Netanyahu câștigă politic

Trupele israeliene l-au urmărit mai bine de un an pe liderul Hamas, care a dispărut în Gaza la scurt timp după orchestrarea atacurilor din 7 octombrie de anul trecut. Se spune că Sinwar și-a petrecut cea mai mare parte a timpului ascuns în tunelurile de sub Fâșia Gaza, alături de un grup de gărzi de corp și de un „scut uman” de ostatici capturați în Israel.

Sâmbătă dimineață s-au auzit din nou sirenele în nordul Israelului, semn că ostilitățile transfrontaliere cu gruparea teroristă Hezbollah, satelit al Iranului, continuă.

Armata israeliană a confirmat în postări pe rețelele de socializare că sirenele au fost activate în nord, fără a fi furnizate date suplimentare.

Sirenele au fost auzite la 03.54, 03.56 și 03.57 GMT.

Conflictul dintre Israel și Hezbollah s-a reluat în urmă cu un an, când gruparea teroristă a început să lanseze rachete asupra Israelului în sprijinul militanților palestinieni Hamas, după atacurile atroce din 7 octombrie.

Totul s-a intensificat în ultimele săptămâni.

The post Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei: Moartea liderului Hamas nu va opri “Axa Rezistenței” appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *