O șoferiţă a leșinat la volan și a lovit 13 mașini dintr-o parcare

13 maşini parcate regulamentar pe o alee din Capitală au fost avariate aseară! O şoferiţă a pierdut controlul maşinii, cel mai probabil din cauze medicale, şi ar fi rămas cu piciorul blocat pe acceleraţie. Testele rapide au indicat că femeia nu consumase alcool și nici substanțe psihoactive.

Accidentul a avut loc pe o arteră extrem de aglomerată a capitalei și la ora când foarte mulți oamenii se întorc acasă de la muncă

Femeia circula pe aleea dintre blocuri, paralela cu bulevardul Mihai Bravu. La mijloc, din cauze medicale, a pierdut controlul. a lovit 13 mașini parcate și s-a oprit în capătul aleeii.

Femeia se afla în mașină cu copilul ei. După ce și-a revenit a fost testată cu alcooltestul și drugtestul apoi transportata la spital pentru investigați.

În schimb, proprietarii mașinilor avariate au avut ceva de munca pentru a-și tracta vehiculele la sediul poliției acidente ușoare.

În urma accidentului au rezultat exclusiv pagube materiale. Conducătoarea auto și proprietarii autovehiculelor avariate au fost îndrumați la Biroul Accidente Ușoare pentru soluționarea accidentului.

Nici o persona nu a fost rănită iar polițiștii au clasificat evenmentul la categoria accidente ușoare, taponări. Trei dintre autoturisme au fost grav avariate iar celelelate au suferit diverse stricăciuni.

Șoferii păgubiți sunt nevoiți să deschidă dosar de daune pe asigurarea obligatoriei a șoferiței.

The post O șoferiţă a leșinat la volan și a lovit 13 mașini dintr-o parcare appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *