Cântăreața Britney Spears anunţă că s-a căsătorit cu ea însăşi

Vedeta pop americană Britney Spears a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie în care apare în rochie de mireasă, însoţită de un text cu anunţul că s-a căsătorit cu ea însăşi, transmite marţi agenţia EFE.

Britney Spears a declarat pe reţeaua socială că, deşi unii oameni ar putea crede că a se căsători cu ea însăşi „poate părea jenant sau stupid”, este convinsă că acesta este „cel mai genial lucru pe care l-am făcut”.

Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani, care s-a afirmat prin hituri precum „Baby One More Time”, a distribuit acest mesaj alături de un videoclip în care apare într-o rochie albă din satin, cu voal de dantelă, pe acordurile melodiei „Fields of Gold” a lui Sting.

Potrivit mass-media locale, cântăreaţa nu ar fi avut o nouă relaţie după ce s-a despărţit de Sam Asghari, în luna mai a acestui an.

Actorul ceruse divorţul în august 2023, la puţin peste un an de la căsătorie, în iunie 2022.

Spears a fost căsătorită anterior cu Jason Alexander şi cu Kevin Federline, cu care are doi fii, Sean Preston Federline, de 19 ani, şi Jayden James Federline, de 18 ani, potrivit portalului E!News.

The post Cântăreața Britney Spears anunţă că s-a căsătorit cu ea însăşi appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *