La Craiova au început deja pregătirile pentru Târgul de Crăciun

Mai sunt două luni până la sărbătorile de iarnă, dar la Craiova au început deja pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Din 15 noiembrie, vizitatorii sunt aşteptaţi în mai multe zone tematice, cu decoruri din Frumoasa și Bestia, Războiul Stelelor şi Satul lui Moş Crăciun.

Principala atracţie se anunţă a fi sania fermecată trasă de reni, care vă zbura deasupra vizitatorilor. În premieră, se va folosi inteligența artificială, pentru a ilustra principalele personaje de poveste.

Căsuțe colorate, brăduți, ghirlande, milioane de beculețe multicolore, dar și sute de ursuleți, toate dau culoare orașului, în așteptarea sărbătorilor de iarnă.

Sania trasă de reni din care Moș Crăciun le va vorbi copiilor se anunță mare ataractie va face ture asupra pieții Mihai Viteazul, a mai fost folosită la Paris iar acum pentru prima oară e și în România

În satul lui Moș Crăciun vor fi pregătite zeci de atracții: colace pe gheață, roller coaster, carusele, căsuțe cu bunătăți și suveniruri.

În Piața „Frații Buzești” va fi amenajată scena nașterii Domnului, în zona Doljeană decorurile vor fi inspirate din Star Wars, iar în Piața „Mihai Viteazu” tematica este specifică poveștii Frumoasa și Bestia.
.
Marina Andronache, purtător de cuvânt Primăria Municipiului Craiova: Ediția din acest an vine cu foarte multe surprize cu proiecte inedite și unele unicat chiar în Europa, pentru că locul doi obținut anul trecut ne obgliga să fim din ce în ce mai buni. Avem foaartemulte suprize proiecte pe inteligența artificială

Târgul de Crăciun din Craiova se deschide pe 15 noiembrie și poate fi vizitat până în 5 ianuarie.

The post La Craiova au început deja pregătirile pentru Târgul de Crăciun appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *