Elon Musk, Robert F. Kennedy Jr și extremistul de dreapta Tucker Carlson, printre vorbitorii la mitingul electoral al lui Donald Trump de la Madison Square Garden

Staff-ul de campanie al lui Donald Trump a publicat vineri o listă lungă de vorbitori pentru mitingul de duminică, de la Madison Square Garden, al candidatului republican la președinția SUA.

Potrivit CNN, pe lângă candidatul lui Trump la vicepreședinție, JD Vance, despre care rețeaua de știri americană anunțase deja că va vorbi, vor lua cuvântul Elon Musk, președintele Camerei Reprezentanților Mike Johnson, deputatul de New York Elise Stefanik, fostul candidat la președinție Robert F. Kennedy Jr., fostul avocat al lui Trump și primar al New York-ului Rudy Giuliani, Eric Trump și Donald Trump Jr.

Fostul reprezentant democrat Tulsi Gabbard – care a anunțat recent că se alătură Partidului Republican – și personalitatea de extremă dreapta Tucker Carlson, sunt, de asemenea, pe lista vorbitorilor.

Antreprenorul Elon Musk, care deţine Tesla, SpaceX şi reţeaua socială X, a donat începând cu luna iulie 75 de milioane de dolari pentru „Trump America PAC”, un Super-PAC (un super comitet de acţiune politică) în sprijinul campaniei electorale a fostului preşedinte american şi candidat republican, Donald Trump.

Celebrităţile şi politica | Cine pe cine susţine la prezidențialele din SUA

De la George Clooney la Robert De Niro și Taylor Swift, o mare parte din lumea show business-ului american o votează pe Kamala Harris. Nu este o surpriză, în general democrații se bucură de susținerea elitei din show biz. Și Donald Trump are printre fani câteva personaje importante din lumea divertismentului. Însă cel mai greu nume din sectorul de afaceri este Elon Musk, cel mai bogat om din lume.

Omul de afaceri în vârstă de 53 de ani este unul dintre cei mai fermi susţinători ai lui Donald Trump şi şi-a îndreptat toată atenţia spre sprijinirea mişcării MAGA („Make America Great Again”, „Să facem American măreaţă din nou”, sloganul emblematic al miliardarului republican n.r.).

Beyoncé, alături de Kamala Harris, la un miting electoral din Texas: Este timpul să cântăm un cântec nou

Beyoncé, originară din Houston, a urcat pe scenă la mitingul de campanie al vicepreședintei Kamala Harris, din acest oraș texan.

The post Elon Musk, Robert F. Kennedy Jr și extremistul de dreapta Tucker Carlson, printre vorbitorii la mitingul electoral al lui Donald Trump de la Madison Square Garden appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *