Primele imagini cu accidentul controversat produs de un cetățean elveţian drogat, în Sibiu. Bărbatul a declarat că a venit în România ca să „devină vampir”

La mai bine de câteva zile după accidentul din Sibiu, produs după o operaţiune controversată a poliţiştilor, au apărut primele imagini! Vă avertizăm, sunt imagini cu puternic impact emoţional!

Nu sunt imaginile solicitate de şoferii păgubiţi, ci sunt filmări de pe camera de bord a unei maşini depăşite de cea condusă de elveţianul băut şi drogat.

Deși anchetatorii au susținut că șoferii erau opriți în trafic din cauza ambuteiajelor, pe aceste imagini se observă că drumul era liber în sensul giratoriu, iar câțiva șoferi erau opriți de polițiști pentru a bloca drumul național.

Se văd şi agenții care încearcă să desfacă sistemul Spike pentru a opri autoturismul urmărit, dar NU au apucat să-l instaleze.

Tânărul elvețian a venit cu viteză şi a lovit maşinile oprite de poliţişti.

Pe o distanţă de 80 de kilometri a fost urmărit de oamenii legii din momentul în care a furat mașina din comuna Beclean din Braşov.

Au fost acuzaţii grave la Sibiu, după intervenţia poliţiştilor de la Rutieră, care l-au blocat în trafic pe tânărul drogat și fără permis, care a furat duminica trecută o mașină și a gonit pe DN1 aproape 100 de kilometri.

În încercarea de a scăpa de filtrul agenților, fugarul a avariat cinci autoturisme, iar 3 persoane au fost rănite.

Şoferii păgubiți au acuzat Poliția că i-a oprit în drum și i-a folosit ca scut pentru a-l prinde pe bărbat.

Șefii IPJ Sibiu au respins acuzaţiile. Și, după ce au analizat întreaga intervenție, au ajuns la concluzia că agenţii au avut în vedere siguranţa participanţilor la trafic.

Tânărul fugar este acuzat de mai multe infracţiuni şi a fost arestat. El a declarat că venise din Elveţia în România, întrucât este descendent al lui Vlad Ţepeş şi vrea să devină vampir.

The post Primele imagini cu accidentul controversat produs de un cetățean elveţian drogat, în Sibiu. Bărbatul a declarat că a venit în România ca să „devină vampir” appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *