Caută
Close this search box.

Diaspora vine la mititing! În numai 2 zile, peste 120.000 de oameni au intrata prin vama Nădlac

Peste 120.000 de persoane au tranzitat Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II în weekend, majoritatea fiind înregistrate la intrarea în ţară, unde coloanele de maşini de pe autostrada pan-europeană au ajuns la zece kilometri, anunță News.ro. Cei mai mulți români au declarat că au venit pentru mitingul programat pe 10 august, în Piața Victoriei.

Sâmbătă şi duminică, persoanele care au ales să intre în ţară prin PTF Nădlac II, pe autostrada pan-europeană, au aşteptat până la trei ore controlul documentelor, din cauză că pe cele două benzi ale şoselei de mare viteză se formaseră coloane de aproape zece kilometri, pe teritoriul Ungariei.

Poliţiştii de frontieră au lucrat la capacitatea maximă a infrastructurii, folosind şapte-opt artere doar pe sensul de intrare, însă cu toate acestea timpii de aşteptare au fost foarte mari.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, luni, citați de News.ro, că aproximativ 121.000 de persoane au tranzitat cel mai mare punct de control de la graniţa cu Ungaria, Nădlac II, peste 70.000 fiind pe sensul de intrare în România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri