Caută
Close this search box.

Asociaţia Colectiv GTG 3010 o acuză pe Olguța Vasilescu că se folosește de tragedia din clubul Colectiv în scop politic

Asociaţia Colectiv GTG 3010 o acuză pe Lia Olguța Vasilescu că se folosește de tragedia din clubul Colectiv în scop politic

Asociaţia Colectiv GTG 3010, fondată de familiile victimelor din clubul Colectiv, a reacționaționat după ce Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a afirmat, la România TV, că incendiul din noaptea 30 octombrie 2015 a fost provocat de o mână criminală.

Colectiv GTG 3010 protestează faţă de afirmaţiile Olguţei Vasilescu, într-o emisiune televizată, cara a făcut aluzii nepotrivite în legătură cu tragedia din clubul Colectiv, sugerând că incendiul ar fi fost provocat de mână criminală pentru căderea Guvernului Ponta.

Asociatia Colectiv GTG 3010/Comunicat de presă

ASOCIAȚIA COLECTIV GTG 3010 PROTESTEAZA FAȚĂ DE
AFIRMAȚIIILE MINISTRULUI MUNCII,
LIA OLGUȚA VASILESCU

Asociația Colectiv GTG 3010 protestează față de afirmațiile ministrului Muncii si Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, care, pe 17.05.2018, a declarat public faptul că incendiul din clubul Colectiv din 30.10.2015 ar fi fost provocat de o mână criminală.

Solicitam reprezentantului Guvernului României să prezinte probe care să susțină aceste acuzații sau să recunoască public faptul că se folosește de tragedia din 30 octombrie în scop politic.

Considerăm că a fost depășită limita bunului simț de către politicieni, în lupta lor continuă pentru acumularea de capital electoral.

Respingem orice conexiune politică și orice tip de propagandă electorală, indiferent de modalitatea prin care se transmite aceasta, se arată în protestul Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

Referirile emoționale la cazul Colectiv, conotate politic, sunt de natură să jignească și să amplifice periodic suferința familiilor celor morți și răniți în tragicul incendiu din data de 30 octombrie 2015.

Atragem atenția asupra efectelor, care sunt deja vizibile:

1. Utilizarea și specularea denaturată a acestui eveniment tragic, provocat de corupție.

2. Incompetența și mascarea adevărului despre sistemul medical precar, inclusiv lipsa dotarilor din spitale

3. Tergiversarea soluționării dosarelor Colectiv înaintate instanței direct și indirect.

Vrem ca justiția română să fie independentă de politicieni, iar cei vinovați să plătească!

Solicităm încetarea oricărui abuz la adresa victimelor din clubul Colectiv!

”La ce vor mai da foc“

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, la Romania TV, referindu-se la plângerea penală depusă de liderul PNL Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă, că liberalii vor să preia guvernarea, întrebându-se

”Cum să văd acest atac de un penibil absolut. Cum a fost şi acuzaţia de terorism la adresa lui Sevil Shhaideh. Nu e mare diferenţă. După ameninţarea lui Iohannis de acum trei zile la adresa premierului, iată că ies la iveală servanţii preşedintelui. Întrebarea pe care mi-o pun acum, că plângerea penală e depusă, este la ce mai vor să dea foc ca să preia guverarea“, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri