Caută
Close this search box.

Handbal: Dinamo, în Liga Campionilor, cu totul altceva decât mizeria de la fotbal

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti este cu totul altceva decât aceea de fotbal. Sigur, mai sunt multe de făcut. La handbal, Dinamo ocupă locul 4 în Grupa D a Ligii Campionilor, după primele două etape. Campioana României a înregistrat până acum o victorie (26-24 cu Elverum) şi o înfrângere (28-31 cu Ademar Leon).

A devenit evident chiar după primele jocuri faptul că trupa lui Constantin Ştefan va trebui să depăşească Wisla Plock sau Ademar Leon pentru a avansa în turul următor al competiţiei. Echipa poloneză la care activează şi Dan Racoţea s-a impus aseară cu 30-28 pe terenul echipei Elverum şi are maximum de puncte după două jocuri. Interul stânga al primei reprezentative a marcat 3 goluri.

Clasament Grupa D: 1. Wisla Plock – 4p, 2. Ademar Leon – 3p, 3. Cocks – 2p, 4. Dinamo – 2p, 5. Thun – 1p, 6. Elverum – 0p.

Dinamo Bucureşti trebuie să treacă repede peste înfrângerea cu Ademar Leon, de la sfârşitul săptămânii trecute, şi să câştige următoarea partidă cu Wacker Thun (Elveţia), programată miercuri, de la ora 19:00, în Sala din Ştefan cel Mare. Campioana României are nevoie de toate punctele din partidele cu adversari de aceeaşi valoare, pentru a conta în bătălia cu Wisla Plock şi Ademar Leon. Intrarea pentru galerie este liberă. (foto libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri