Caută
Close this search box.

Secretul Karolinei: cum a umilit-o pe jucătoarea zilei, Naomi Osaka

Karolina Pliakova a întrerupt, duminică, seria de invincibilitate a japonezei Naomi Osaka, în finala turneului Premier de la Tokyo. Într-un interviu realizat de Courtney Nguyen pentru WTA, sportiva din Cehia a explicat că în acest an acordă o importanţă sporită circuitului asiatic deoarece în joc este un loc la Turneul Campioanelor. Cu punctele adunate în Japonia, Karolina este pe opt în Race to Singapore, iar cehoaica pare să fi avut un talisman norocos, dar şi o zi fantastică pentru a o răpune pe campioana de la US Open.

„Am făcut cel mai bun meci la serviciu din toată viaţa mea”

Karolina Pliskova a avut un procentaj la primul serviciu impresionant, de 81%, în finala de la Tokyo, adjudecată cu dublu 6-4. Sportiva de 26 de ani a făcut precizări interesante.

„Este adevărat, am lucrat la serviciu, dar nu pot spune că am petrecut câte o oră să antrenez serviciul. Este ceva ce vine natural, adunând meciuri. Cred că am făcut cel mai bun meci la serviciu din toată viaţa mea – peste 80% la prima minge, nu cred că am mai reuşit asta vreodată. Poate într-un set, dar nu într-un meci întreg şi nu într-o finală sau împotriva unei jucătoare atât de bune”, a spus Pliskova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri