Caută
Close this search box.

Traian Băsescu îl atacă dur pe Bănicioiu: „Nărod” și „Nenorocit”, vinovat de tragedia de la Colectiv

Basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a folosit cuvinte dure la adresa fostului ministru sl Sănătății, Nicolae Bănicioiu, după ce acesta a anunțat că părăsește PSD. Liderul popularilor l-a numit „nărod” și „nenorocit” și i-a reaminitit că se face vinovat de drama din clubul Colectiv, potrivit Mediafax.

„Mă uitam la fostul ministru al Sănătății, nărodul ăsta, Bănicioiu. Arătarea asta ciudată, care la dezastrul de la Colectiv nu a lăsat să fie trimiși oamenii, victime ale nenorocirii, în străinătate pe programul european de ajutor în caz de dezastru. Spunea că și noi facem ce fac în străinătate. Au murit o groază de oameni. Acest nenorocit, azi sau ieri, anunța triumfalist plecarea alături de complicele lui, de Ponta, complice al dezastrului de la Colectiv. Ăștia sunt oamenii pe care îi oferă PSD. Aceeași nenorociți care nu au fost în stare să aprovizioneze țara cu vaccinuri”, a declarat Traian Băsescu, la Baia Mare, citat de Mediafax.

Nicolae Bănicioiu, fost ministrul al Guvernului Ponta 2, a anunțat vineri că demisionează din PSD și se alătură formațiunii Pro România înființată de Victor Ponta și Daniel Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri