Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a anunţat luni că partidul pe care îl conduce a strâns deja 200.000 de semnături, dar că, pentru evita orice risc la Biroul Electoral Central, mai adună încă 20.000.

”În această după-amiază am ajuns la 200.000 de semnături în sediu. Mulţumesc tuturor celor care au semnat şi mai ales tuturor celor care au strâns semnături pentru noi. Pentru siguranţă, vă rog să mai strângem încă 20.000, pentru a evita orice risc la Biroul Electoral Central. Vă rog să continuăm să strângem până miercuri, iar toate semnăturile pe care le-aţi strâns sau le veţi strânge să fie trimise miercuri ca să ne ajungă joi. Vineri le vom depune la Biroul Electoral Central”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

El a apromis că USR se va lupta în Parlament ”ca niciodată să nu mai fie nevoie de sute de mii de semnături pentru candidaturi”.

Listele se pot depune până la data de 27 octombrie, potrivit calendarului alegerilor parlamentare care vor avea loc la 11 decembrie. PNL, PSD, PMP şi ALDE au depus deja listele de semnături.

164 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here