Caută
Close this search box.

Ce vedete amenință că părăseasc Statele Unite dacă Trump va fi ales

 

Numărătoarea inversă a început și în mai puțin de 24 de ore Statele Unite vor cunoaște numele următorului lor președinte: democrata Hillary Clinton sau republicanul Donald Trump. În cazul unei victorii a celui din urmă, mai multe celebrități americane au amenințat că vor părăsi țara, scrie madame.lefigaro.fr.

Dacă mogulul imobiliar va fi ales, multe vedete au spus categoric că vor merge „în altă parte”. Printre acestea, binecunoscutele Whoopi Goldberg, Cher sau Barbra Streisand, alături de o listă întreagă de personalități ale vieții artistice din Statele Unite, informează Agerpres.

Actrița Whoopi Goldberg a declarat în ianuarie că ”ar putea fi timpul să se mute”. ”Îmi pot permite”, a adăugat ea, pe platoul emisiunii ”The View”, citată de The Washington Times.

Cântăreața Cher s-a declarat gata să migreze pe Jupiter, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter. O călătorie pe care o va putea realiza în compania lui Jon Stewart, care vrea intre în posesia unei rachete spațiale și să meargă pe altă planetă, dacă Donald Trump este ales președinte, deoarece ”acesta devine nebun”. Această mărturisire surprinzătoare referitoare la alegerea lui Trump, făcută de umoristul recompensat cu un premiu Emmy în 2015, a fost publicată de revista People.

La rândul ei, Barbra Streisand va căuta un refugiu în țara cangurilor. ”Nu are argumente. Nu știu, nu pot să cred. Așa că vin în țara voastră [Australia], dacă mă acceptați, sau în Canada”, a mărturisit fără jenă actrița în vârstă de 74 de ani, într-un interviu acordat în luna august, la New York, postului australian ”60 Minutes”.

Samuel L. Jackson, actor care a jucat în oscarizatul ”Django Unchained” („Django dezlănțuit”), a spus că se mută în Africa de Sud. Declarația a fost făcută în decembrie 2015 la emisiunea ”Jimmy Kimmel Live!”.

miley-cyrus

În ce-o privește pe Miley Cyrus, aceasta își revarsă potopul de ură pe rețelele sociale, scrie madame.lefigaro.fr. ”Mă mut, dacă el (Trump) este ales președinte! Acestea nu sunt vorbe în vânt!”, exclamă cu fervoare tânăra Miley pe contul său de Instagram.

Iar șirul vedetelor gata să plece din ”State” continuă cu alte nume notorii ca actorii Lena Dunham, Bryan Cranston, Amy Schumer, Neve Campbell (actriță canadiană mutată în SUA), fotomodelul Amber Rose sau scriitorul Stephen King.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri