Caută
Close this search box.

Se construiește cea mai luxoasă închisoare din România, cu bucătărie proprie, sală de fitness

Se construiește cea mai luxoasă închisoare din România, care va fi amplasată lângă București, în localitatea Pantelimon, va costa 20 milioane de euro, iar banii vor veni de la bugetul de stat și din fonduri europene.

Construcția a fost începută în urmă cu câțiva ani, dar din lipsa banilor, lucrările au fost oprite.

Mai exact, surse din conducerea orașului spun, potrivit libertatea.ro, că noua locație de lux destinată infractorilor va fi una pentru deținuții cu bani.

Spațiul de detenție va fi amenajat pentru 150-200 de persoane. Celulele, în jur de 60-70, vor fi amplasate pe trei etaje, iar la fiecare nivel vor exista două spații destinate sălilor de mese și de relaxare, plus un teren de sport modern și spatii de plimbare în curte. Vor exista și o bibliotecă, un cabinet medical ultra modern dar și sală de fitness.

FOTO: libertatea.ro

Penitenciarul Pantelimon va fi unul dintre cele mai dotate din punct de vedere tehnic. Va avea sisteme de monitorizare și supraveghere ultramoderne. Mai mult, spun sursele, cei care vor fi cazați aici vor avea la dispoziție și bucătărie proprie.

 

”Este normal să existe o pușcărie pentru cei care au dus o viață de lux și nu se pot adapta la actualele condiții din închisoare. Ei sunt privați de libertate, nu de o viață decentă. Dacă plătesc, vor avea la dispoziție tot ce își doresc. Vor avea și camere indivduale, pentru cei care vor opta să stea singuri. Băile vor fi individuale, dotate cu tot ce trebuie. Prețul cazării se va stabili în funcție de ceea ce își dorește clientul”, mai spun sursele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri