Caută
Close this search box.

Angajaţii unui ocol silvic îşi închid conturile la Raiffeisen pentru că şeful băncii a ieşit la proteste

Reprezentanţii unui ocol silvic din Argeş au decis să închidă contul la Raiffeisen Bank în semn de nemulţumire faţă de preşedintele băncii în România, Steven van Groninger, care a ieşit la protest împotriva Guvernului.

Ocolul Silvic Privat Stejarii Muscelului a sancţionat implicarea şefului Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, în protestele antiguvernamentale, renunţând la contul deschis la această bancă, reprezentanţii ocolului transmiţând o adresă către Agenţia Topoloveni a băncii, prin care au solicitat închiderea contului curent.

În motivare, oamenii au scris: „În semn de protest cu privire la implicarea Domnului Steven van Groninger CEO Raiffeisen România în acţiunile de protest din România”.

Dorin Mărăşoiu, şeful Ocolul Silvic Privat Stejarii Muscelului a declarat marţi, pentru Mediafax, că susţine acest demers şi vrea să fie un semnal de alarmă şi pentru alte entităţi.

„Eu sunt şeful Ocolului Silvic Privat Stejarii Muscelului, nu administrator. Asta înseamnă că sunt salariat în cadrul Ocolului. Conducerea Ocolului a luat o hotărâre pe care eu am susţinut-o. Din punctul nostru de vedere, domnul de la Raiffeisen nu avea ce să caute în Piaţă. Demersul nostru e o formă de protest. Avem acest drept”, a declarat Dorin Mărăşoiu.

Şeful Ocolul Silvic Privat Stejarii Muscelului a mai spus că acest cont la Raiffeisen Bank a fost deschis în anul 2015, pe motiv că banca avea sediu în Topoloveni, iar acum sunt şi altele care oferă condiţii mai bune.

FOTO: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri