Caută
Close this search box.

Leonardo DiCaprio și-a făcut sprâncene de lux pentru Gala Oscarurilor

 

Sharon Lee Hamilton, o cunoscută specialistă australiană în tratamentul și modelarea sprâncenelor, a fost transportată cu avionul de la Sydney la Los Angeles pentru a se ocupa de sprâncenele mai multor celebrități înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, desfășurată duminică la Los Angeles, relatează publicația britanică The Independent, preluat de Agerpres.

Potrivit relatărilor, Leonardo DiCaprio a fost printre vedetele de la Hollywood care au insistat ca Hamilton să zboare 7500 de mile peste Oceanul Pacific, în pofida activismului său bine cunoscut pentru protecția mediului. Un alt actor care ar fi insistat ca Sharon să călătorească în SUA ar fi fost Tobey Maguire.

Anterior, make-up artistul dezvăluise că atunci când călătorește la cererea clienților, costurile sale sunt acoperite. Pentru bărbați o ședință pentru tratamentul și modelarea sprâncenelor cu Hamilton costă 200 de dolari.

Pe de altă parte, clienții care o vizitează pe Hamilton într-unul dintre saloanele sale se pot bucura de un tratament exclusivist, care include oferirea de băuturi din partea casei, cum ar fi șampania, vinul și cafeaua.

Chiar dacă artista nu a dezvăluit numele tuturor celebrităților pe care le-a ajutat să se mândrească cu sprâncene perfecte la Oscaruri, printre clienții săi anteriori figurează Beyoncé, George Clooney, Kim Kardashian, Mary-Kate și Ashley Olsen, Serena Williams și Prințesa Mary a Danemarcei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri