Caută
Close this search box.

Liviu Pleşoianu şi Olguţa Vasilescu au prins chef să scoată PSD-ul în stradă

 

Deputatul Liviu Pleşoianu a anunţat, pe Facebook, că social-democraţii vor organiza un miting de susţinere a guvernului Grindeanu în cursul săptămânii viitoare, manifestaţia urmând să aibă loc în cursul săptămânii viitoare, transmite News.ro.

„Vă rog aşteptaţi mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autorizat”, a scris Liviu Pleşoianu.

Ulterior, a precizat, la Antena 3, că decizia PSD a fost luată în cursul dimineţii de sâmbătă.

„Nu e vorba de o contramanifestaţie, respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, de a ne spune inclusiv că suntem ciuma roşie (…) dar avem şi noi dreptul, cei care nu suntem poporul lui Iohannis că avem şi noi dreptul să ne facem ziua auzită. Vom face totul ca la carte, totul va fi organizat, autorizat, iar dacă va fi vreun incident va fi responsabilitatea dl. Klaus Werner Iohannis”, a declarat Pleşoianu.

El a adăugat că, din cauza procedurilor de autorizare, mitingul va putea avea loc săptămâna viitoare.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că, spre deosebire de liderul PSD Liviu Dragnea, ea este de părere că social-democraţii trebuie să iasă în stradă să protesteze, pentru că actualele mişcări de stradă sunt politizate, iar opoziţia vrea să aducă din nou „tehnocraţii” la putere.

„Eu cred că ar trebui să organizăm şi noi un miting! Noi, ‘ciuma roşie’, care aplicăm cel mai bun program de guvernare de până acum. Pentru că aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim şi noi! Cred că trebuie să ieşim în stradă! Parlamentul e sufrageria unor domni şi doamne fără locuinţă momentan şi avem senzaţia că îi deranjăm când venim dimineaţa la serviciu. Şi par şi un pic stresaţi că nu au avut unde să facă duş”, a scris ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri