Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a salutat adoptarea astăzi în ședință plenară a celor trei rapoarte redactate de Guy Verhofstadt, Mercedes Bresso, Elmar Brok, Reimer Boge și Pervenche Beres, care sunt destinate să inițieze o dezbatere privind viitorul Uniunii, se arată într-un comunicat remis MagnaNews.

Potrivit Președintelui Tajani, „Trebuie să construim o punte între Europa și cetățenii săi. Parlamentul European oferă o orientare clară pentru viitorul Europei, pentru o Uniune care să răspundă preocupărilor cetățenilor și care să furnizeze mai multe rezultate concrete.

Parlamentul European se află în centrul acestui efort de consolidare a Europei, pentru ca aceasta să devină mai eficientă. Noi, ca voce a oamenilor, trebuie să garantăm că cetățenii se află în centrul viitorului Uniunii.

Trebuie să valorificăm succesul din ultimii șaizeci de ani, învățând, în același timp, din greșelile noastre. Trebuie să transformăm Europa, nu să o slăbim. Facem acest lucru pentru noi, dar și pentru generațiile viitoare, care merită o Europă mai sigură, mai prosperă, mai sustenabilă, care să se impună ca lider la nivel mondial prin afirmarea valorilor noastre în lume.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.