Caută
Close this search box.

Raluca Turcan: Putem asista la căderea Guvernului. Situaţia va exploda în trei luni

raluca Turcan

Raluca Turcan a avertizat că în următoarele trei luni va exploda situaţia cauzată de măsurile PSD de majorare a salariilor, care au dus la un blocaj în administraţia publică, unde unele cheltuieli sunt peste nivelul veniturilor din instituţii.

Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că PSD a început să promită măriri de salarii şi angajamente pentru măriri de pensii, dar la Guvern nu sunt mai mulţi bani pentru că nu sunt investiţii.

“Într-un heirupism fără nici o ancoră economică, a început să împrăşite în stânga şi în dreapta cu măriri de salarii şi cu angajamente pentru măriri de pensii. Aceşti bani trebuie să vină de undeva, dar la Guvern nu sunt mai mulţi bani pentru că nu au investiţii şi investitorii nu sunt motivaţi să creeze locuri de muncă.

Atunci au mutat toată presiunea pe primării şi consilii judeţene, unde toate cheltuielile cu salariile trebuie să fie suportate din bugetele locale. În foarte multe localităţi, cheltuielile sunt peste nivelul veniturilor din instituţiile respective”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Liderul liberal este de părere, potrivit Mediafax, că în trei luni situaţia va exploda şi că vom asista la căderea Guvernului.

FOTO: ziuanews.ro

Un răspuns

  1. Tema de duminica a protestului din Piata Victoriei: Plecati acasa. Mainile jos de pe DNA si Parchet! (…) ___________________________________–––––––––––_____________________________ Incep sa arate precum un circ de masa, pentru mase aceste demonstratii, in curand vor incepe a fi ridiculizate si de presa straina, si nu pentru ca sunt extinse in timp ci pentru ca consolideaza idea ca sunt fara rost, nu au nicio finalitate…Este destul de probabil ca aceste demonstratii sa fie o mare manipulare, tocmai pentru a da o anume impresie, iar in acest timp talharii din conducerea tarii , isi fac jocrile lor, as usual… probabil ca multi dintre acesti demonstranti au frustrari f. personale, practic este o mare rusine ca oameni care muncesc , sa-si piarda ore in sir pe zi, pentru a pazi si preveni ca guvernantii sa nu faca una si mai boacana.In mod normal acesti mii si sute de mii de oameni(pe tara) ar trebui sa-si petreaca timpul liber in fel si chip, chiar si numai urmarind show-ri TV, in timp ce asteapta ca friptura, vinul(sau berea) si alte bunatati se pregatesc, pentru a avea o dupa-amiaza normala, intr-un apartament(casa) bine incalzit, ventilat, etc., etc., insa ei umbla ca bezmeticii prin orase, trebuie sa fie si o minima infatuare in aceasta situatie, dorinta de a tine un discurs pe la cine stie ce colt de strada, sau „aparitia la TV”…In sfarsit, oamenii isi pierd timpul in zadar, deliberat sau manipulati, la aceasta data mai exista daor doua solutii de a-si normaliza existenta pentru ei si intreg popor, 1) o reala revolutie chiar violenta, care poate descatusa emotiile(si poate chiar sa pedepseasca marii vinovati), insa 99%, va conduce la o anarhie, un haos si la o divizare sociala si mai inalta, mai ales in situatia(aparenta) ca , in institutile perene(si armate) ale tarii(armata politie, SS, Justitie, etc.) NU exista nuclee care ar pactiza cu demonstrantii iar guvernul doar ce si-a anuntat optiunea, ii asteapta cu mitraliera…

    Iar optiunea 2), avand in vedere ca optiunea nr. 1 ar fi dezastruoasa (si nici macar premisele initierii nu exista), populatia trebuie sa inteleaga ca odata intrata (tara) in suprastructuri statale(NATO, EU), pot cere asistenta acestora in situatii limita , iar in acest caz, daca in Romania exista cel putin un million de persoane care considera distrugerea clasei politice actuale ( si de dupa „89) la modul total, atunci trebuie ca acest million de personae sa doneze 2 lei de persoana, si cu acesti 2 milioane (aprox. 400 mii euro) o delegatie din cel putin 400 persoane (10 de judet si aprox. o mie euro/caciula) pot inchiria cateva autobuze (sau un tren) si se pot duce la Bruxelles (unde se pot caza pentru 3-4 nopti) si astfel pot demonstra cateva zile , pe la toate institutiile si agentile europene, depunand si petitiile de rigoare…Insa acestea trebuie insotite de liste cu semnaturi si adrese valide, a cel putin un million de cetateni…in acest context trebui mentionat ca monarhistii convinsi ( nu regalistii lu’ duda, etc.) trebuie sa formeze nucleul miscarii, pentru ca daca este condusa tot de republicani , aceasta miscare, este clar ca va fi sabotata , lor le convine de minune sistemul, este cel unde se pescuieste cel mai bine, in ape tulburi.Deci miscarea ar trebui sa ceara si sa impuna imediata intoarcere la Monarhie, insa numai cu aport Englez, si odata cu aceasta intreprindere Romania va progreasa -pe toate planurile- intr-un ritm ultrarapid…Altfel se va narui inclusiv din cauza acestor nesfarsite -si INUTILE- demonstratii, fara noima si fara ncio finalitate pozitiva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri