Două persoane au ajuns, luni dimineață, la Spitalul Județean de Urgență din Galați în urma unei explozii, urmată de un incendiu, la compartimentul motoare a unei nave aflate în reparații la Navrom Galați, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Acesta a declarat că în Secția de reparații aparținând Navrom Galați a avut loc o explozie provocată de o acumulare de gaz metan în compartimentul motoare a unei nave împingător, relatează Agerpres.

În urma exploziei și a incendiului ce a cuprins compartimentul motoare pe o suprafață de aproximativ 30 mp au rezultat două victime: un bărbat de 54 ani cu arsuri de gradul doi și trei pe o suprafață de aproximativ 90% din suprafața corpului și o femeie de 52 ani cu atac de panică și dureri toracice.

„Victimele au fost extrase, stabilizate și preluate de două ambulanțe SMURD, fiind transportate la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Galați”, a spus Chiriță.

El a precizat că pentru stingerea incendiului au acționat trei autospeciale ale pompierilor, focarul fiind lichidat înainte de a se extinde la întreaga navă.

176 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here