Caută
Close this search box.

Nouă crocodili și aligatori au evadat de la o grădină zoologică din Peru

 

Nouă crocodili și aligatori au scăpat de la o grădină zoologică din Peru, în urma inundațiilor masive înregistrate în această țară din America de Sud, a informat miercuri presa locală, citată de DPA.

Patru dintre aceste reptile au fost localizate și capturate, potrivit agenției peruviene de știri Andina, în timp ce restul au rămas pe moment în libertate.

Un bărbat a fost mușcat de picior de unul dintre crocodili, cu puțin timp înainte ca acesta să fie capturat, a completat sursa citată.

Animalele au putut scăpa din incinta lor de la grădina zoologică Las Pircas, situată la aproximativ 600 de kilometri nord-vest de capitala țării, Lima, după ce o ploaie torențială a făcut râul Motupe să iasă din matcă și a inundat zona în care se aflau reptilele.

Ploile torențiale înregistrate în Peru începând din luna decembrie au produs inundații și alunecări de teren și s-au soldat cu moartea a 50 de persoane, au indicat autoritățile.

Potrivit ziarului El Comercio, experții le recomandă localnicilor să nu încerce să se apropie de reptilele fugare și să sune la poliție sau la grădina zoologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri