Caută
Close this search box.

Lumini și spectacol pe Calea Victoriei. VIDEO

Cea de-a treia ediție a festivalului internațional de lumini s-a terminat cu brio duminică seara.

Mii de oameni au participat vineri, sâmbătă și duminica seara, la cel mai frumos spectacol de lumini: „Festivalul Internațional de lumini, SPOTLIGHT 2017”.

Copii, tineri, părinți și bătrâni s-au aventurat în aceste seri pe Calea Victoriei din Capitală, pentru a participa la unul dintre cele mai reușite proiecte organizate în București.

Proiecțiile pe clădiri și instalațiile luminoase au atras ca un magnet mii de bucureșteni și străini.

Nici frigul nu i-a oprit pe aceștia sa petreacă câteva minute bune în fața clădirilor luminate in sute de culori. Fascinați de jocurile de lumini și culoare de pe Cercul Militar, Palatul Regal sau Biblioteca Centrala Universitară, aceștia și-au făcut zeci de poze.

După lăsarea întunericului, Clădirea Bibliotecii Centrale a fost transformată într-o adevarata grădina colorata iar Palatul Regal i-a obligat pe spectatori să rămână hipnotizați de modul în care această clădire se „mișcă” și „desfăce” în bucăți pe o simfonie ce te lăsa cu gura căscată.

Traficul pe Calea Victoriei între Muzeul Național de Artă al României și Splaiul Independentei a fost închis între orele 20:30 și 22:00 în aceste seri.

Prima ediţie a Festivalului Internaţional al Luminii SPOTLIGHT a fost organizată în 2015, cu scopul promovării unei mai bune înţelegeri la nivel public şi politic a rolului central al luminii în lumea modernă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri