Caută
Close this search box.

Parcul Herăstrău invadat de uniformele albastra, de Ziua Jandarmeriei Române

 

Tiroliana, artele marțiale, mașinile speciale de intervenție, echipamentele de protecție antiteroristă și cei mai bine antrenați jandarmi vor fi atracția evenimentului „EXPOJandarmeria”, care va avea loc, duminică, în Parcul Herăstrău, cu prilejul sărbătoririi a 167 ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

„Nu vor lipsi jandarmii montani, care vor prezenta exerciții demonstrative spectaculoase, fanfara interactivă, standul de misiuni internaționale, precum și cel de prezentare a ofertei educaționale pentru cei interesați să urmeze o carieră militară. Cei mici vor putea să încerce echipamentul jandarmilor, să învețe tehnici de autoapărare, să folosească instalațiile acustice și luminoase din mașinile de intervenție și, cel mai important, să afle despre misiunile și rolul Jandarmeriei Române”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

Începând cu ora 11,00, va avea loc „Crosul Jandarmeriei Române”, competiție la care vor participa jandarmi, studenți jandarmi din cadrul Academiei de Poliție, dar și orice persoană interesată.

Distanța de alergare este de 1.500 metri, iar înscrierea se va face în baza unui act de identitate la intrarea în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), unde va fi amenajat un stand special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri