Caută
Close this search box.

Primele spectacole sold out la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

 

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) au anunțat, miercuri, că s-au vândut toate biletele pentru spectacolele „Faust”, ‘Brodsky/Baryshnikov’ și ‘Duhul Andaluziei’.

„S-au epuizat, din primele zile în care au fost puse în vânzare, biletele pentru producția TNRS, ‘Faust’, în regia lui Silviu Purcărete, reprezentația din 17 iunie, ambele spectacole ‘Brodsky/Baryshnikov’, în regia lui Alvis Hermanis, programate în 15 și 16 iunie și prezentate de The New Riga Theatre & Baryshnikov Productions și reprezentația din 17 iunie a companiei Andalusian Flamenco Ballet, ‘Duhul Andaluziei’, coregrafia Rafael Estevez. De asemenea, multe dintre spectacolele la care se pot achiziționa bilete momentan sunt pe cale să fie sold out”, se arată pe site-ul evenimentului.

Cunoscutul dansator, coregraf și actor american Mikhail Baryshnikov va interpreta la Sibiu poemele laureatului la premiile Nobel, Joseph Brodsky. Teatrul de Stat din Letonia, „The New Riga Theatre”, prezintă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) „Brodsky/Baryshnikov”, un one-man-show în regia lui Alvis Hermanis.

„Duhul Andaluziei” este un spectacol de flamenco contemporan, prezentat la Sibiu de compania spaniolă Andalusian Flamenco Ballet.

Teatrul sibian anunță și un record de încasări, până acum, din biletele pentru FITS.

„În luna mai a anului trecut s-au vândut bilete pentru FITS 2016 în valoare de 100.000 lei, iar anul acesta, într-o săptămână s-au încasat 125.000 lei din vânzarea biletelor pentru ediția a XXIV-a, care are loc în perioada 9-18 iunie”, susțin organizatorii.

Încă două seturi de bilete, care vor cuprinde noi spectacole, vor mai fi puse în vânzare până la startul ediției din acest an. Următoarele reprezentații vor fi în vânzare cu ocazia sărbătorilor pascale, iar restul biletelor vor putea fi achiziționate de la începutul lunii mai.

FITS 2017 se desfășoară în perioada 9-18 iunie. Prețul biletelor pentru această ediție a festivalului rămân neschimbate, ele variind, în funcție de spectacol, între 10 și 40 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri