Cântăreața americană Ariana Grande a anunțat vineri, pe contul său de Twitter, că va susține la Manchester un concert caritabil pentru omagierea victimelor atentatului de luni, fără a avansa o dată, relatează AFP.

Un atentator kamikaze a declanșat luni seară o bombă aflată asupra sa, la sfârșitul concertului Arianei Grande de la Manchester Arena, provocând moartea a 22 de persoane și rănirea altor 75.

Vineri, cântăreața a postat un lung mesaj de solidaritate față de victime și apropiații lor, afirmând că îi pare foarte rău „pentru durerea și frica pe care trebuie să le simțiți și traumatismul prin care treceți”.

Agenții tinerei soliste în vârstă de 23 de ani, care are 46 de milioane de abonați pe Twitter, a anunțat miercuri că ea își va întrerupe turneul până la începutul lui iunie.

„Nu vreau să continui acest an fără a putea să-mi văd fanii, să-i iau în brațe și să-i susțin, așa cum continuă să facă și ei pentru mine”, a scris ea în mesajul de vineri.

„Voi reveni în orașul incredibil de curajos Manchester pentru a petrece timp împreună cu fanii mei și a organiza un concert caritabil, pentru a strânge fonduri pentru victime și familiile lor”, a adăugat ea.

Foarte afectată de atentat, potrivit spuselor sale și fotografiilor publicate în mai multe media, Ariana Grande s-a întors marți la Boca Raton (Florida), unde locuiește.

Unele voci și-au exprimat regretul că Ariana Grande a părăsit atât de rapid Manchesterul, printre care și editorialistul britanic Piers Morgan.

„Dacă regina poate vizita victimele la spital, atunci și vedeta pe care au plătit să o vadă poate face atâta lucru”, a scris el pe Twitter, atrăgându-și numeroase critici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.