Caută
Close this search box.

Cvartetul spaniol De la Purissima la Bucuresti

Marti, 23 Mai 2017, ora 19, bucurestenii iubitori de jazz au ocazia sa asculte unul dintre cele mai cunoscute cvartete spaniole ale muzicii contemporane : Cvartetul De La Purissima. Este un nume de strada valenciana dar este in acelasi timp dovada unui amestec de gluma, de bucurie, de viata, de ironie, de inovatie  – tot ceea ce-i defineste pe membri grupului.

Julia del Castro (voce si versuri), Miguel Rodriganez (contrabas), Gonzola Maestre (baterie) si Jorge Vera (pian)  s-au intalnit in 2009 si au alcatuit un grup de jazz cu o muzica influentata de multiple tendinte, de traditie, cu atitudine catre public, cu miscare scenica plina de pasiune in valtoarea ritmului. Au concertat in spatii mai mult sau mai putin conventionale si aparitiile lor au fost mereu remarcate si au starnit interes.

Dupa concertul din 20 Mai 2017 din cadrul Festivalului International de Jazz de la Sibiu, in parteneriat cu Fundatia Pro Art Hermannstadt, aceasta seara gazduita de Sala Mihail Jora a Societatii Romane de Radio este organizata in parteneriat cu Institutul Cervantes.

Biletele se gasesc la Casa de bilete a Salii Radio, pe www.eventim.ro si la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Carrefour, Benzinariile OMV, librariile Carturesti si Humanitas.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri