Caută
Close this search box.

Disputa paradei elevilor: Primarul general spune că nu a boicotat paradele

„Ce legătură are primarul general cu defilarea realizată an de an de către elevi? Şi eu am defilat la finalul Liceului de Aviaţie Henri Coandă din Bacău. Sunt mamă a trei copii, am un băiat adolescent şi încă doi mici, vă daţi seama că aş fi ultima persoană din administraţie care să boicoteze sau să blocheze cumva activitatea elevilor”, a declarat primarul general al Capitalei, dupa ce Primaria Capitalei a transmis un comunicat de presă care preciza că pradele elevilor se vor desfășura doar pe totuar.

Primarul general afirmă că o comisie a luat această decizie, „comisie din fac parte reprezentanţi ai Jandarmeriei, ai Brigăzii Rutiere, ai Poliţiei Capitalei”.

Primăria Capitalei a transmis, joi, un comunicat de presă în care se preciza că a aprobat ”Parada absolvenţilor” de la colegiile Gheorghe Şincai, I.L. Caragiale, Tudor Vianu şi de la Liceul C.A. Rosetti, dar doar pe trotuar, deoarece se desfăşoară în zile lucrătoare. În anii precedenţi, aceste parade se desfăşurau pe carosabil, pe o bandă de circulaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri