După un an de retragere, Katy Perry revine cu un nou album, „Witness”, în care inocența primelor sale melodii lasă loc unor cântece cu mult mai provocatoare.

La 32 de ani, starul pop pare să descopere maturitatea. Pe noul material discografic, Katy aduce în prim plan, într-o maniera introspectivă, schimbările din viața ei și din jur și include piese care îți provoacă reacții și te inspiră, în același timp. Katy Perry este compozitorul fiecărei piese de pe album, pentru care a lucrat cu diverși colaboratori, alături de Max Martin semnând și producția executivă a materialul.

Sunetul noilor sale melodii este cu mult mai relaxat și marchează o nouă etapă pentru artista californiană, al cărui album precedent,”Prism”, datează din 2013.

Timp de un deceniu, Katy Perry a încântat publicul cu numeroase titluri pop, însă în „Witness”, majoritatea titlurilor marchează o schimbare de stil, cu excepția melodiei „Roulette”. „Chained to the rhythm” vine cu ritmuri disco retro, în timp ce alte cântece de pe album au sonorități evidente de R & B.

Coperta noului album, al șaselea din cariera artistei, conține și o scurtă declarație de avertizare, în care publicul este atenționat că unele melodii au „conținut explicit”.

Albumul este disponibil online aici: https://umr.lnk.to/Witness

 

35 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =