Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea, prea ocupat pentru tinerii din PSD de la Neptun

Tinerii social-democrați s-au întâlnit, vineri, la Neptun, la Școala de pregătire politică, unde inițial și președintele PSD Liviu Dragnea își anunțase prezența, însă acesta nu a mai venit.

În contextul politic actual, social-democrații pregătesc textul moțiunii de cenzură ce urmează a fi depusă la începutul săptămânii viitoare și poartă negocieri politice pentru a-și asigura susținerea moțiunii în Parlament.

Tinerii social-democrați participă, vineri, la Neptun, la seminarii pe teme legate de finanțări europene, cariera tinerilor în PSD, administrație publică locală și centrală, precum și un seminar intitulat ”2019-examen PSD”. La seminarii sunt prezenți lideri PSD, parlamentari tineri și deputați europeni.

Reprezentanții TSD sunt preocupați de principalul subiect politic: Guvernul Grindeanu, susținând că e nevoie de unitate în partid.

Deschiderea oficială a Școlii politice TSD are loc vineri seara. Sute de tineri social-democrați sunt prezenți la seminariile și conferințele de la Școala de pregătire politică, ce are loc în perioada 15-18 iunie la Neptun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri