Caută
Close this search box.

Conducerea PSD a votat excluderea lui Grindeanu din partid

Conducerea PSD a votat astazi excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD, spun pentru magnanews surse din randul conducerii social-democratilor.

Membrii CEX al PSD au votat in cursul zilei de astazi excluderea premierului Sorin Grindeanu din PSD. Masura vine in urma refuzului acestuia de a demisioana din functia de prim ministru, demisie pe care liderul PSD Liviu Dragnea i-o cere de cateva zile.

In scurt timp, conducerea extinsa a social-democratilor se va intalni intr-o sedinta pentru a hotara sorta Guvernului și a șefului acestuia, Sorin Grindeanu.

În PSD se vorbeste de demisia tuturor ministrilor Cabinetului Grindeanu, în așa fel încât și Sorin Grindeanu să fie obligat să demisioneze. Tot astazi, liderii coalitiei de la guvernare, Liviu Dragnea-PSD și Călin Popescu Tăriceanu-ALDE au avut o întâlnire de taină, unde, conform unor surse politice cei doi nu s-au înțeles prea bine, Tăriceanu reproșându-i lui Dragnea că face totul doar de capul lui.

Dacă și membrii CExN al PSD, care se vor întruni la ora 16.00, vor decide excluderea lui Grindeanu din PSD, atunci, acesta ar putea cere Congres extraordinar, întrucât excluderea sa s-a făcut nestatutar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri