Caută
Close this search box.

ULTIMA ORĂ! ELENA UDREA a plecat din România!

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a părăsit România, cu toate că se află încă sub control judiciar, fapt care nu-i permite să plece din România, fără acceptul procurorilor. Conform unor surse apropiate Elenei Udrea aceasta se află într-o vacanță în insula grecească Rodhos. Fostul deputat PMP nu s-a dus în vacanță fără aprobarea judecătorilor care i-au dat undă verde să plece din țară. Udrea este însoțită în concediu de logodnicul său Alexandru și o familie de prieteni apropiați.

Pe data de 18 iulie, Udrea a cerut judecătorilor ÎCCJ o învoire pentru a pleca în străinatate. „Toată lumea poate să plece. Toți cei care au făcut vreodată vreo campanie sau au candidat vreodată pot pleca oriunde vor ei în lumea asta, n-au nicio problemă, iar eu de 2 ani și jumătate nu pot să ies din țară și nu înțeleg ce s-ar întâmpla dacă aș putea să ies și eu din țară. Motivele sunt personale pentru care am cerut să plec și așa cum de 15 ani nu v-am povestit viața mea personală, evident că nu o să vi le spun nici acum”, declara Elena Udrea.

4 răspunsuri

  1. Nasaudeanule, lasa bah aurolacu , pe caldura asta te zapaceste de cap si cred ca nici tu nu mai intelegi bazaconiile pe care le scrii :))

  2. Un mare dobitoc autorul articolului…nici nu are ce cauta in presa!

  3. Fiti seriosi : a primit aprobare de la un procuror neplecat in „vacanta”(nu se stie cat de legala) sa plece in Grecia pentru niste probleme medicale (pesemne legate de monta) , pentru o perioada care a inceput cu 20 07 2017 (ziua in care in grecia a fost un cutremur devastator) si se va termina pe la mijlocul lunii august .

  4. Elena Udrea e salvata de Basescu care la randul sau e salvat de servitoarele lui dintotdeauna Macovei si Kovesi! Niciun procuror nu sufla in fata lui! Toti ii sunt indatorati sau Basescu le stie toate secretele! Au fost si raman famiglia mafiota a Romaniei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri