Caută
Close this search box.

FCSB, doar egal acasă cu Viktoria Plzen, 2-2, cehii au prima șansă de calificare

Din păcate pentru zecile de mii de suporteri prezenți în tribunele Arenei Naționale, FCSB (fosta Steaua) și vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen, au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), în prima manșă a turului III preliminar al Champions League, Liga Campionilor, competiția nr.1 inter-cluburi a Europei.

FCSB – Viktoria Plzen 2-2 (1-1), meci disputat pe Arena Națională din București, în prezența a peste 30.000 de spectatori.

Având la un moment dat în teren 6 jucători proveniți de la fosta campioană Astra Giurgiu, în frunte cu Budescu, poate cel mai bun de pe teren cu o execuție de excepție – din lovitură liberă – la primul gol al bucureștenilor, FCSB a făcut un meci destul de bun în atac, însă a avut o apărare complet depășită în numeroase rânduri, cele doar două goluri primite putând fi considerate o adevărată șansă pentru foștii steliști, care au fost conduși cu 1-0 și 2-1.

FCSB: Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Momcilovici – Pintilii, J. Morais – Teixeira, Budescu (Achim ’66), Fl. Tănase (De Amorim ’46) – Alibec (Gnohere ’57). Antrenor, Nicolae Dică

Plzen: Bolek – Limbersky, Reznik, Hajek, Havel – Zivulic, Hrosovsky – Petrzela (Zeman ’69), Kolar (Reznicek ’84), Kopic – Krmencik (Bakos ’67). Antrenor, Pavel Vrba

Meciul decisiv va avea loc pe 2 august, de la ora 21:45, dar prima șansă la calificare o au cehii în acest moment o are echipa din Plzen, vcecampioana Cehiei, care a marcat două goluri în deplasare și căreia îi sunt suficiente rezultatele de 0-0 sau 1-1 pentru a merge mai departe.

Pentru echipa patronului Gigi Becali și a antrenorului Nicolae Dică au marcat: Budescu în min. 37 și Teixeira în min. 60, iar pentru oaspeți au punctat Krmencik în min. 23 și Kopici în min. 53 (foto ProSport).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri