Caută
Close this search box.

A început show-ul Ligii I. Cu gândul la AC Milan, Craiova bate Iașiul la Severin

liga 1

CSU Craiova, care va juca în Europa League contra celebrei  grupări AC Milan din Italia, a deschis cu o victorie sezonul 2017-2018 al Ligii I de fotbal din România.

Echipa antrenorului italian Devis Mangia a învins cu 2-0 (1-0) pe CSM Poli Iași, pe Stadionul Municipal din Tr. Severin. În postură de gazde, craiovenii au dominat fără prea mari probleme echipa din Copou, reușind o victorie oarecum scontată, dar parcă mai ușoară decât ne-am fi putut aștepta, mai ales că la Iași funcționează un antrenor bine cotat, Flavius Stoican, fost la Dinamo.
Scorul a fost deschis în minutul 42, cu o lovitură de cap a unui jucător nu foarte înalt, internaționalul Băluță, după o centrare de pe drepta venită de la Ivan.

La scurt timp după reluare, în minutul 50, omniprezentul om al meciului Băluță (crescut la Școala de fotbal ”Gică Popescu”, dar trecut și pe la Chindia Târgoviște și FC Viitorul) l-a ”găsit” pe Gustavo, care a închis tabela la 2-0, cu un sut la coltul scurt, făcându-l KO pe portarul ieșenilor, Koselev.

Iată și programul celorlalte partide din etapa inaugurală a Ligii I:

Sâmbată : Concordia Chiajna-Poli Timișoara, de la ora 18:30, și Juventus Bucuresti – FC Dinamo, de la ora 21:00.

Duminică: Astra Giurgiu – Sepsi Sf. Gheorghe, de la ora 18:30, și FCSB – FC Voluntari, de la ora 21:00.

Luni: FC Viitorul – Gaz Metan Medias, de la ora 18:30, și FC Botosani – CFR Cluj, de la ora 21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri