Caută
Close this search box.

Simona Halep trece lejer de primul tur la Wimbledon: 6-4, 6-1 cu Erakovic

Simona Halep (nr. 2 WTA) a câștigat lejer  disputa cu neo-zeelandeza Marina Erakovic (locul 149 in clasamentul WTA), in runda inaugurala a celui de-al treilea și cel mai important turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon :

Simona Halep – Marina Erakovic 6-4, 6-1

Simona a dominat clar, mai ales în setul doi, când pe final, între altele, a salvat elegant o minge de break (care ar fi putut-o readuce în joc pe Erakovic),  când s-a apropiat la doar un game distanță de câstigarea partidei. Ceea ce a și reușit.

„Știam că are un forehand puternic, dar nu știam ca loveste atât de bine slice-ul si am avut câteva probleme în primul set. Apoi m-am obișnuit cu ritmul si setul doi a fost mult mai bun. Terenul este puțin diferit față de terenurile de antrenament și a trebuit să mă obișnuiesc, dar e întotdeauna frumos să joci la Wimbledon. Simt că a fost o zi buna. După ce mi-am găsit ritmul am impins-o puțin în spate pentru că se chinuia să returneze, însă știam ca reușise să câștige meciuri pe iarba până la Wimbledon, 10 sau 12 partide, așa că am fost puțin nervoasă înaintea meciului”, a declarat învingătoarea.

În turul II, Simona Halep (favorita nr. 2 a turneului și nr. 2 WTA) o va întîlni pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (97 WTA), ziua și ora exacte urmând a fi stabilite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri