Caută
Close this search box.

Dacian Cioloş demască minciuna lui Dragnea: Scrisoarea primită de fostul premier de la liderul PSD

Dacian Cioloș a publicat scrisoare trimisă de Liviu Dragnea în 2016, în care reproşa guvernului Cioloş o serie de măsuri, printre care plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului și majorarea taxelor pentru românii cu activități independente. Măsuri pe care guvernul condus din umbră de Liviu Dragnea le aplică acum fără ezitare.

„Din ciclul dacă doriți să revedeți: unii lideri politici au o capacitate de anticipare surprinzătoare! Iată ce scria domnul Dragnea într-o scrisoare deschisă, pe 8 septembrie 2016.

Folosind aceeași măsură a PSD este, evident, momentul ca actualul Premier să fie chemat în Parlament, să explice ce are de gând cu pensiile, cu indemnizațiile pentru creșterea copilului, cu taxele, cu bugetul țării în general.

Și, mai ales, să explice de ce coaliția PSD-ALDE a mințit fără scrupule oamenii anul trecut, când au promis și au trecut prin Parlament lucruri care erau evident neaplicabile. Este în primul rând o datorie față de cei care i-au votat”, a scris Dacian Cioloș pe contul său de Facebook.

Un răspuns

  1. Si el si ponta demasca si fac pe vitejii, dar ce au facut ei cand au fost in functii???////mai jos o postare referitoare la ex-pm-ul ponta, si -pe aceleasi pagini(de unde e adusa aceasta postare) si scrisoarea din Mai 2012, trimisa public , cat si expres, la biroul pm-lui ponta, evolutia ulterioara si la zi a lucrurilor, confirma permanent ca toti sunt banditi, impartiti pe cete, care se reformeaza (Ca denumire si numar) ori de cate ori este nevoie, pentru a distrage atentia publicaului de la realele probleme create de ei, cat si pentru a fenta justitia: 24/09/2012 la 05:59 Răspunde Cei care nu stiu (pot gasi insa posturile respective)eu sunt cel care am facut predictia ca guvernul MRU va fi guvernul cu cea mai scurta evolutie din istoria tarii, chiar asa s-a si intamplat, avertismentul pe care vreau sa-l fac pentru toti romanii (indiferent de actuala optiune politica pe care o au) este ca acest pm are un plan diabolic de subjugare a intregii tari si anume inlocuirea fostelor institutii si instrumente de represiune (comuniste) cu un numar enorm de angajati guvernamentali, la centru si mai ales in teren ( 40 judete +inca 8 regiuni),prin care opresiunea si represiunea comunista va fi exercitata legal prin exploatare, si anume prin platirea-de salarii grase- din banii contribuabilului (taxe) a sute de mii de indivizi angajati de catre guvern, in aceste posturi inventate (nr. de judete extrem si noile regiuni), pentru ca populatia tarii sa fie si sa se simta incorsetata de puterea guvernului, in orice situatie. Situatia este paralela cu incercarea de suspendare a pres.-lui, care a fost -practic- legala, insa nedemocratica, ei incercand sa sufoce in cateva zile institutiile statului, guvernand prin schimbarea arbitrara (posibila prin cvorumul creat de gunoaiele traseiste) a regulilor de uzanta internationala(in tarile democratice), acelasi lucru se urmareste si acum, insa acum se va face prin cresterea masiva a birocratiei si a diverselor unitati administrative (care vin cu cohorte de departamente, sectoare, etc., etc.)si institutii, adica cu multi noi angajati si bine platiti, care vor forma noua garda de fier a acestui partid(PSD fost FSN fost PCR) care nu este decat forma romanizata a fascismului de oriunde. Cer romanilor inteligenti , onesti si cu sange rece in gandire, sa analizeze unde vor sa-i duca acesti indivizi, si -cat mai este timp- dati-i cu flit acestui criminal si mafiei pe care o conduce.
    Iar pentru ca populatia-dar mai ales intelectualitatea, Armata, Politia , SS si Justitia- au tergiversat actiunile concrete si radicale, s-a ajuns la aceasta situtatie total dezastruoasa, din care (acum chiar de vrem-nu-vrem) nu se mai poate iesi decat printr-o miscare totala, radicala, anume intoarcerea la Monarhie, INSA numai cu aport Englez, punerea la inchisoare-pe minim 10 ani- a cel putin 4 mii de indivizi politici si sefi prin guverne, si- fara exceptie- primii 20 din varf(pres.-edinti, pm-i si alti cativa, precum guvernatorul bancii) trebuie executati(legal) in public, numai astfel( alaturi de confiscarea integrala a averilor acesto 5 mii de indivizi) Justitia mai poate fi infaptuita, iar mesajul corect, transmis noilor conducatori.Altfel, Romania va fi distrusa ca stat si teritoriu, exact de cei care conduc tara.Garantat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri