Caută
Close this search box.

FCSB, egal acasă cu Astra, pe ”Arena Nimănui”, cu pământ în loc de gazon

Etapa a 6-a a Ligii I din a continuat sâmbătă cu două egalități la același scor:

Concordia Chiajna – Juventus București 1-1 (Cristescu ’44/ Mazarache ’45+2)
FCSB – Astra Giurgiu 1-1 (Gnohere ’64/ Moise ‘7)

Vineri a fost: Viitorul Constanța – Poli Timișoara 0-0, al cincilea meci fără gol al echipei lui Hagi.

Așadar, FCSB face încă un egal acasă – după cel cu CSMS Poli Iași , pe așa-zisa ”Arenă Națională”, ajunsă într-o paragină înfiorătoare la nivelul terenului, cu pământ și brazde în loc de gazon. A fost, de fapt, al treilea egal al ex-steliștilor în acest început ezitant de campionat, în vreme ce ”duetul” fruntaș, FC Botoșani și CFR Cluj, au câte un singur egal, iar în rest numai victorii.

Totuși, trebuie să consemnă că Dică s-a conformat cerinței transmise de patronul Becali și a pe foaia de start o echipă formată aproape numai din rezerve, abia venitii Benzar si Nedelcu (de la Viitorul) fiind titularizați in premieră absolută.

Partida a avut și numeroase momente tensionate, culminând cu eliminarea giurgiuveanului Ioniță în min.81, dar FCSB, care abia egalase prin lovitura de cap a lui Gnohere, nu a mai reușit nimic. Ba dimpotrivă, s-a ales și cu un Teixeira accidentat pe ”gazonul” oribil de la Arena Națională, fiind foarte rpobabil ca lusitanul să nu poată evolua în dubla cu Sporting Lisabona.

Apropo de gazon: groaznic, mizerabil, plin de brazde și de maluri de pământ ! Federația Română de Fotbal parcă nici nu ar exista, iar stadionul e al nimănui ! (foto ProSport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri