Caută
Close this search box.

Fostul director al spitalului “Malaxa”, prezent la DNA

Florin Secureanu, fostul director al Spitalului ”Malaxa”, s-a prezentat, miercuri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a ridica mai multe documente, potrivit declaraţiilor acestuia.

Săptămâna trecută, Secureanu declara că are de ridicat de la DNA 150 de documente.

„Am venit să ridic documente. Am de ridicat 150 de documente. Nu am făcut niciun denunț. (…) Iubita este singura care are grijă de mine, pe banii ei, primește de la stat”, le spunea Secureanu jurnaliștilor, în data de 31 iulie, la sediul DNA, potrivit Agerpres.

Fostul manager al spitalului „Malaxa” se află în arest la domiciliu şi a recunoscut în totalitate faptele de care este acuzat. „Vă aduc la cunoștință că regret faptele care mi se impută și le recunosc. La ultima întrevedere cu procurorii, am recunoscut absolut toate acuzațiile care mi-au fost aduse. Mărturia mea oscilantă din timpul urmăririi penale s-a datorat faptului că doream să văd mai întâi finalizate expertizele efectuate în dosar. Am recunoscut toate faptele, pe care le regret”, le-a spus, în urmă cu o lună, Secureanu magistraților de la Curtea de Apel București, când a solicitat să fie plasat din arest preventiv în arest la domiciliu, pe motiv că are probleme de sănătate.

Pe 15 mai, Florin Secureanu a fost trimis în judecată de DNA, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare — cinci fapte, dintre care una cu consecințe deosebit de grave — și luare de mită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri