Caută
Close this search box.

Rogers Cup: Simona Halep intră direct în turul 2, Begu și Ostapenko eliminate

UPDATE: Simona Halep va juca miercuri noaptea cu Magdalena Rybarikova (33 WTA), care a învins-o pe Baroni cu 7-5, 6-0, după ce a fost condusă cu 5-1.

Simona Halep, nr.2 mondial WTA și favorita (tot) numarul doi la Rogers Cup, turneu care anul acesta se dispută la Toronto, o urmează în ambele cazuri doar pe Karolina Pliskova, actualul nr.1 WTA. Simona se simte însă foarte bine în Canada – unde a câștigat anul trecut – și declară:
„Simt jocul foarte bine aici. Terenul mi se potrivește si publicul e mereu de partea mea când joc. Totul e mai ușor aici si pot să joc cel mai bun tenis al meu”.

Constănțeanca va debuta miercuri seara, direct în turul al doilea, într-un meci cu câștigătoarea disputei dintre Mirjana Lucic-Baroni (31 WTA) si Magdalena Rybarikova (33 WTA). Rogers Cup 2017 este un turneu foarte pouternic și bine cotat, făcând parte din WTA Premier 5.

Din păcate, în turul I, în care Simona Halep nu a jucat, Irina Begu a fost învinsă – deși a făcut un joc bun – de finalista de la Wimbledon și fostă nr.1 WTA, Venus Williams:

Irina Begu – Venus Williams 1-6, 6-3, 3-6.

Tot în turul I la Rogesr Cup s-a consumat o surpriză uriașă, câștigătoarea de la Roland Garros fiind eliminată, după un meci dramatic și spectaculos, de numărul (doar) 68 mondial WTA. Tânăra jucatoare din Letonia a cedat extrem de greu în fața americancei Varvara Lepchenko, după două tie-break-uri incredibile:

Varvara Lepcenko – Jelena Ostapenko 1-6, 7-6 (2), 7-6 (5), cu două ore si 40 de minute de joc.

Foto: Eurosport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri