Caută
Close this search box.

ULTIMA ORĂ! Lovitură grea pentru Traian BĂSESCU!

traian băsescu

Nici nu a început bine noua sesiune parlamentară că au și izbucnit scandalurile politice în Casa Poporului.

Vineri 1 septembrie, a debutat noua sesiune a Legislativului, iar fiecare Cameră a Parlamentului, Senatul și Camera Deputaților și-au ales noile conduceri. Supriză mare însă pentru fostul președinte al României, Traian Băsescu,președintele de onoare al PMP, întrucât partidul acestuia a fost exclus din toate funcțiile de conducere ale Camerei Deputaților.

Astfel, liderii PMP Eugen Tomac şi Valeriu Steriu au anunţat că au fost informaţi de faptul că formaţiunea pe care o reprezintă nu va mai fi reprezentată în conducerea Camerei Deputaţilor.

„Azi de dimineaţă am fost convocaţi la o şedinţă a liderilor grupurilor parlamentare, la ora 9.30, pentru a fi informaţi de către PSD că PMP nu va mai face parte din viitorul Birou Permanent. Deşi am făcut parte în prima sesiune, iar domnul Valeriu Steriu a fost chestor al Camerei Deputaţilor, astăzi PSD, pentru că nu vrea să aibă voci incomode în BP, a trecut la executare. Mai grav este că am fost informaţi, nu a existat niciun fel de negociere politică, că PMP nu va mai face parte din BP, în condiţiile în care noi avem mai mulţi parlamentari decât ALDE”, a declarat deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri