Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc, vineri dimineață, pe DN 1, pe raza localității prahovene Potigrafu, un copil care a rămas încarcerat urmând să fie preluat de elicopterul SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, în urma impactului dintre cele trei mașini, un copil a rămas prins între fiarele contorsionate ale autoturismului, el fiind scos de echipajele de intervenție și predat unui elicopter SMURD care a ajuns la fața locului, informează Agerpres.
Conform datelor furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, copilul, o fetiță de cinci ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral grav și un stop cardio-respirator resuscitat, fiind predat în stare de inconștiență elicopterului.

Din primele date obținute, se pare că micuța se afla într-un scaun special pentru copil, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu.

Alte patru persoane au fost evaluate medical la locul accidentului.

Mama copilului, o femeie de 35 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și traumatism la torace, dar și un bărbat de 40 de ani care are fractură de femur și traumatism cranio-cerebral minor, au fost duși la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, celelalte două persoane implicate în accident refuzând transportul la spital.

Brezeanu a menționat că traficul în zonă este îngreunat, circulându-se dirijat pe câte o bandă pe sens.

109 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =