Poliţiştii din Timiş au deschis cinci dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul persoanelor care au murit, duminică, în timpul furtunii din judeţ, patru fiind lovite de copaci, iar peste o alta, aflată în maşină, a căzut poarta de intrare în Timişoara, de pe Calea Lugojului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, luni, că au fost deschise dosare penale în cazul celor cinci persoane care au decedat, duminică, în timpul furtunii, informează Mediafax.

“În toate cazurile au fost deschise dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări”, a afirmat Ancuţa Morariu.

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, duminică, în judeţul Timiş, în timpul furtunii puternice.

Trei dintre acestea au murit într-un parc din Buziaş, după ce un copac a picat peste ele, o femeie a decedat la grădina zoologică din Timişoara, fiind lovită de o creangă, iar un tânăr de 24 de ani a murit după ce maşina în care se afla a fost strivită de poarta de intrare în oraş, de pe Calea Lugojului.

Poarta de intrare în Timişoara a fost reabilitată de municipalitate în urmă cu doi ani, primăria plătind peste 50.000 de euro pentru lucrările executate de o firmă privată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 9 =