Caută
Close this search box.

IKEA lansează o aplicație revoluționară. VIDEO

Îmbinarea realității fizice cu cea virtuală devine din ce în ce mai posibilă iar dacă ai un iPhone la îndemână, vei „avea la degetul mic” această realitate augumentată, mai ales datorită unei noi aplicații pe care IKEA o va lansa.

IKEA Place este o aplicație revoluționară pe care binecunoscuta companie privată producătoare de mobilier casnic o va lansa în această toamnă.

Aplicația va schimba complet modul în care faci cumpărături pentru casa ta. Folosind noua tehnologie proiectată de Apple, utilizatorii vor avea posibilitatea de a „previzualiza” modul în care piesele de mobilier vor arăta într-o cameră, prin simpla orientare a camerei lor în spațiul pe care vor să-l umple.

Apoi, aplicația va suprapune o imagine corect dimensionată și aliniată a elementului dorit în vizualizarea utilizatorului.

Nu vor mai exista returnări ciudate ale mobilierului de tipul celor în care clienții își dau seama că, după ce au cumpărat o canapea galbenă, de exemplu, aceasta de fapt nu se potrivește feng shui-ului din living.

Lansarea mult-așteptată a actualizării iOS 11 a Apple este programată pentru luna octombrie, iar o dată cu aceasta, va apărea și Apple ARKit prin intermediul căreia această realitate augumentată este posibilă și aplicația IKEA Place va funcționa.

Până atunci, în fotografiile și video de mai jos puteți vedea ce vi s-a pregătit:

Foto: boredpanda.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri