Caută
Close this search box.

Replică acidă a lui Gigi Becali la acuzațiile președintelui FR Fotbal, Răzvan Burleanu

Cum era de așteptat, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a reacționat prompt după ce a fost acuzat de președintele FR Fotbal, Răzvan Burleanu, că – între altele – a influențat selecțiile la echipa națională de fotbal până în 2014, an în care Burleanu a preluat șefia forului fotbalistic.

Becali a spus că Burleanu vorbește „bazaconii” nesusținute de nimic. „La bazaconii nu poți să răspunzi. Când spune unul lucruri trăsnite nu ai ce să răspunzi. În primul rând, nici n-am fost in relații, nici nu vorbeam… Nici cu Victor, nici cu Giovanni n-am fost in relații bune in vremea aia. În al doilea rand… Înseamnă că e bine, că a avut rezultate naționala, nu? Dacă am putut să am atât de mare influență înseamnă că-s deștept, dar nu am avut. Nu am avut și nici nu mă interesează să am vreo influență, că nu am nevoie, nu-mi trebuie. Nu vreau să am influență la echipa națională nici dacă mi se oferă, că nu mă interesează. N-am niciun interes, ce pot să fac?”, a declarat Gigi Becali, citat de Mediafax.

„Până în 2014, reprezentanții clanului Becali au avut o influență extrem de mare la echipa națională! Uitați-vă care erau jucatorii de la echipa națională!”, a spus Burleanu la Digi Sport, în emisiunea lui Radu Naum.

Trimiterea se face, în mod evident, la selecționerul de atunci, Victor Pițurcă, omul considerat a fi foarte apropiat de familia Becali și în special de Gigi Becali, căruia îi fusese antrenor la Steaua. În primele luni ale mandatului lui Burleanu, Viictor Pițurcă a rămas, totuși, selecționer al echipei naționale, el oferind chiafr premisele calificării la CE din Franța, 2016, înaintea revenirii la cârma echipei naționale a generalului Anghel Iordănescu.

Burleanu a mai adăugat la Digi că fotbalul românesc nu se va reforma cu adevărat până nu vor dispărea total oameni ca Gigi Becali. Pentru această remarcă nu a venit (încă) replica finanțatorului fostei Steaua, dar este de așteptat în orice moment. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri