Caută
Close this search box.

Homosexualitatea actorului Kevin Spacey i-a șocat pe producătorii ”House of Cards” și au anulat serialul

Celebrul serial „House of Cards” se va încheia odată cu al şaselea sezon, au anunţat producătorii seriei. Anunţul vine după controversele referitoare la comportamentul actorului principal, Kevin Spacey, urmate de dezvăluirile acestuia.

Netflix susţine că decizia a fost luată, de fapt, cu câteva luni în urmă şi că ar fi trebuit să fie anunţată din clipă în clipă, scrie Gândul. Totuşi, detaliile apar la mai puţin 24 de ore de la momentul la care actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani, prilej cu care Spacey a scris un mesaj prin care a transmis că este „mai mult decât îngrozit” de această poveste.

Serialul „House of Cards” se va încheia după sezonul al șaselea,  cel care este în producție acum și care va avea premiera în 2018, potrivit Variety.

Această veste a venit în contextul în care actorul principal, Kevin Spacey, este acuzat că i-ar fi făcut avansuri actorului Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery”, pe vremea când acesta avea 14 ani, în 1985, potrivit The Hollywood Reporter (mai multe detalii aici).

Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a răspuns acuzaţiilor printr-un mesaj publicat pe contul personal de Twitter. El şi-a cerut iertare lui Rapp şi a scris că nu îşi aminteşte de incident, pe care l-a descris ca „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv”.

În restul declaraţiei sale, Spacey a recunoscut că este homosexual, mărturisind că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, şi că acum alege să trăiască „precum un bărbat gay”.

House of Cards este o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu același nume a lui Michael Dobbs.

Kevin Spacey este de asemenea producătorul executiv al serialului Netflix „House of Cards”. Din 2013, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy de 53 de ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri