Caută
Close this search box.

Coldplay vine cu o nouă piesă la concertul dedicat victimelor seismelor din Mexic

Trupa britanică Coldplay va lansa o nouă piesă în timpul participării la concertul de binefacere, ce va avea loc duminică 8 octombrie la Ciudad de Mexico, ale cărui venituri vor fi destinate victimelor cutremurului din 19 septembrie, relatează EFE.

La concertul intitulat ‘Estamos Unidos Mexicanos’, care va avea loc pe esplanada Zócalo din capitală, se va intra în legătură directă cu show-ul pe care trupa britanică îl susține pe stadionul SDCCU din San Diego (SUA), a informat promoterul evenimentului, Ocesa, într-un comunicat.

În această transmisie, trupa condusă de solistul Chris Martin va interpreta „live” și în premieră un nou cântec, ale cărui venituri vor fi destinate lucrărilor de reconstrucție din Mexic. Veniturile concertului din San Diego vor contribui, de asemenea, la susținerea activităților de ajutorare a victimelor dezastrelor naturale, a precizat Ocesa.

Concertul din piața Zócalo este preconizat pentru „a inspira Mexicul să continue să sprijine” populația afectată de recentele cutremure din 7, 19 și 23 de septembrie, soldate în total cu 471 de morți în centrul și sudul țării.

La eveniment vor participa și alți artiști, trupe mexicane și internaționale precum Miguel Bosé, Chayanne, Enrique Bunbury, Molotov, Carla Morrison, Julieta Venegas, Juanes, Ximena Sarińana și Mon Laferte.

Fiecare artist „va promova sprijinul sub orice formă, ajutor sau donație” și va folosi scena ca platformă pentru a motiva spectatorii să ajute „cum consideră fiecare mai util”, încheie Ocesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri