Caută
Close this search box.

Simona Halep, pregătită s-o înfrunte pe Wozniacki. Cum se poate califica românca în semifinale

Simona Halep o întâlnește, astăzi, pe Caroline Wozniacki, în a doua etapă din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor.

Cele două jucătoare și-au dominat clar adversarele în prima etapă și sunt cu gândul la calificarea în semifinale. Meciul de tenis Halep – Wozniacki va fi transmis după ora 14.30, în direct și în exclusivitate de Digi Sport 2.

Simona Halep spune că știe ce are de făcut, în Singapore, pentru a o învinge pe Caroline Wozniacki, fostă numărul 1 în clasamentul WTA pentru 67 de săptămâni.

Actualul lider WTA evită să se gândească la ultimul meci contra danezei (la Eastbourne, Halep a avut 1-0 la seturi şi a condus cu 3-0 în actul secund, dar a fost învinsă în cele din urmă).

„Da, a fost pe iarbă, ceva diferit, urma Wimbledonul, nu pot să dau foarte multă atenție acelui meci. Dar am jucat contra ei de multe ori; știu că este foarte constantă, nu greșește mult, aleargă foarte bine, va trebui să mă concentrez asupra mea, să mă gândesc la ce am de făcut și să fiu puternică pe picioare. Cred că jocul meu este un pic mai agresiv decât al ei, dar bineînțeles că va fi o nouă zi, un nou meci. Așa cum am mai zis, cea mai bună o să câștige. Eu trebuie doar să-mi fac jocul meu și să cred că am o șansă”, a spus Halep la Digi Sport.

În cazul în care românca o va învinge pe daneză, aceasta poate obține calificarea în semifinalele competiției din Singapore, asta dacă, ulterior, va beneficia de un rezultat favorabil în următoarea partidă, cea dintre Svitolina și Garcia.

Dacă va câștiga meciul cu Wozniacki în două seturi, Halep va fi sigură de prezența în careul de ași, dacă franțuzoaica va câștiga cel puțin un set. O victorie a acesteia din urmă în fața ucrainencei îi garantează Simonei inclusiv primul loc în grupă.

În situația în care românca se va impune în trei seturi contra lui „Caro”, ea nu va fi sigură de prezența în penultimul act decât în cazul în care Svitolina va câștiga apoi în minimum de seturi cu Garcia.

Aceste scenarii sunt valabile însă și pentru Wozniacki, cu mențiunea că, dacă va trece de Simona, ea va avea nevoie ca jucătoarea pe care a învins-o în primul meci (Elina Svitolina) să fie cea care îi ia cel puțin un set oponentei de joi (Caroline Garcia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri